Jarduerak

35,0060,00

Garbitu

Etorriko diren pertsonen izen-abizenak *

Pertsona bakoitzaren izen-abizenak sartu mesedez. Beharrezkoak dira.

Osteguneko jarduera: Afari maridatua Astarbe sagardotegian

Deskribapena: Afari maridatua bertako nahiz nazioarteko sagardoekin Astarbe sagardotegian. Bertan, Juan Luis García (Casa Marcial – Asturias) sommelierrak sagardoa bezeroei nola aurkeztu azalduko digu.
Kokapena: Astarbe sagardotegia (Astigarraga)
Data: Osteguna, azaroak 18
Ordutegia: 20:30                           Ikusi menua
Prezioa: 50€

 

 

Ostiraleko jarduera: Adarrazpi + Afaria Ikatza tabernan

Deskribapena: Adarrazpi gaztandegira bisita gidatua eta ardi esnez egindako produktuen dastaketa + Afaria bertako produktuekin Ikatza tabernan.
Kokapena: Adarrazpi (Urnieta) / Ikatza (Astigarraga)
Data: Ostirala, azaroak 19
Ordutegia: 17:00 (Adarrazpi) / 20:30 (Ikatza)
Prezioa: 60€

 

Larunbateko jarduera: Txokolate tailerra + Babarrun jana

Deskribapena: Txokolate tailerra + Babarrun jatea (bazkaria)
Data: Larunbata, azaroak 20
Ordutegia:
– 10:30: Txokolate tailerra
– 13:30: Babarrun jatea (bazkaria)
Prezioa: 50€

 

Larunbateko afaria: Afaria Alorrenea sagardotegian

Deskribapena: Afaria Astigarragako Alorrenea sagardotegian, sagardotegiko ohiko menuaz gozatzeko.
Kokapena: Alorrenea sagardotegia
Data: Larunbata, azaroak 20
Ordutegia: 20:30
Prezioa: 35€

 

 

Astarbe sagardotegiko afari maridatua

Sarrera
Cod chowder (Bakailao krema).
Sagardoak: Gartziategi 700 Euskal Sagardoa

1. pasea – Sagardo naturalak
Basatxerri urdaiazpikoa
Bakailao tortilla Oiartzungo Peluaga baserriko arraultzekin egina.
Sagardoak: Oiharte Markesa Euskal Sagardoa

2. pasea – Sagardo bereziak
Olagarroa parrillan Udapako patata konfitatu gainean, oliba olio eta piper hauts gorriarekin, eta barazki eta Mendiola sagar binagretarekin.
Sagardoak: Trabanco Alicia

3. pasea – Bigarren hartzidurak
Xapoa parrillan sagardotan konfitatutako porruen gainean, oliba beltz olio refritoarekin
Sagardoak: Astarbe By Hur 24 eta Eric Bordelet Poiré Granit.

4. pasea – Sagardo bereziak
Iparraldeko uso errea bere barrunbe eta salda redukzioan. Astarbe sagar eta gaztaina konpotarekin.
Sagardoak: Weidmann & Groh Cydonia

5. pasea – Sagardo bereziak
Euskal gazta taula, etxeko sagar marmelada eta By Hur Aparra, Goierriko intxaurrekin (Sei gazta: Idiazabal, Erronkari, Ossau Iraty, Behi gazta, Urdina eta Trufa).
Astarbe eta Mendiola sagar tarta hojaldratua, intxaur saltsa eta kardamomoz perfumatua.
Sagardoak: Panizales Suzko Sagardoa eta Zapiain Bizi Goxo izotzeko sagardoa.
Aitona kafe organikoa 100% arabiarra