Ekitaldiak kargatzen

Datozen Ekitaldiak

Ekitaldiak Search and Views Navigation

Ekitaldi Views Navigation

Datozen Ekitaldiak

iraila 2022

Udazken Zaporez

Noiz: 21 iraila - 30 urria
Non: Astigarraga, Foru enparantza, 13 Gipuzkoa 20115

Irailetik azarora bitartean, sagarraren kulturaz gozatzeko hainbat jarduera izango dira Udazken Zaporez lelopean: XXII. SAGAR UZTA 2022 Osteguna, Irailak 22 19:00-21:00 PINTXO-POTEA Astigarragako tabernetan sagarren eratorriekin egindako pintxoekin. Matraka Elektrotxarangak alaituko ditu kaleak. Ostirala, Irailak 23 17:00-19:00 Txalaparta tailerrak* Herri Eskolako patioan, Joseba Barandiaran plazan eta Kontxa Etxeberria Plazan. Izena-eman. 19:00 Sagar kata Kontxa Etxeberria plazan. 20:00- 21:00 Oreka TX taldearen kontzertua Kontxa Etxeberria Plazan. Larunbata, Irailak 24 09:30 “SAGAR-BIRA”, Santiagomendiko Sagardo Bidean mendi-buelta familian*. Izena-eman. Igandea, Irailak 25 SAGARRAREN…

Informazio gehiago »

Sagar postreak nola egin ikastaroa

Noiz: 29 iraila @ 18:00 - 20:00
Non: Sagardoetxea, Museo de la Sidra Vasca, Kale Nagusia, 48
Astigarraga, Gipuzkoa 20115 España

«Udazken Zaporez» egitarauaren barruan, Sagardoetxeak sagarrekin egindako postreak egiteko aukera eskaintzen du ikastaro honetan Josu Osa eta Fabien Ibarraren eskutik: sagar dultzea eta Normandiarren bourdelota. Prezioa: 15€ Ikastaroan izena-eman

Informazio gehiago »

urria 2022

Sagardo dastaketa Oñatin

Noiz: 1 urria
Non: Oñati, Lugar San Martin Auzoa, 25 Gipuzkoa 20560

Herriko abere azoka. Ardi, ahari eta bildots lehiaketa. Asto, zaldi, euskal txerri, oilo eta eskulangintza erakusketa. Gazta eta baserriko produktuen lehiaketa. Sagardo dastatzea.

Informazio gehiago »

Sagardo Eguna Eibarren

Noiz: 1 urria
Non: Eibar, Untzaga Plaza Gipuzkoa 20600

Sagardo Eguna Eibarren, 15 sagardotegi ingururen parte-hartzearekin.

Informazio gehiago »

Sagar kefirraren elaborazio ikastaroa

Noiz: 6 urria @ 18:00 - 20:00
Non: Sagardoetxea, Museo de la Sidra Vasca, Kale Nagusia, 48
Astigarraga, Gipuzkoa 20115 España

«Udazken Zaporez» egitarauaren barruan, Sagardoetxeak sagar kefirra egiteko aukera eskaintzen du ikastaro honetan, probiotikoetan aberatsa den eta alkoholik ez duen edaria. Ikastaro hau Dominic Lagadec (Txopinondo sagardotegia) eta Juan Aizpitartek gidatuko dute eta pitarra eta kefirraren osagaiak nahastuta, edari gozo eta osasuntsua lortuko dugu. Prezioa: 15€ Ikastaroan izena-eman

Informazio gehiago »
+ Ekitaldiak esportatu