Deskribapena
Betiko gastronomia, hau da, bakailu tortila, bakailu frejitua, txuleta errea eta azkenik Euskal Herriko gazta eta intxaurrak. Mahai altu batean inguruan jaten da, zutik eta kupeletik edaten da. Sagardo berria izaten da edari bakarra. Kalitatea bere hornitzaileen janariaren kalitatearengatik neurtua izan da, eta bere profesionaltasunagatik.
Bazkariak eta afariak
Txotx boladan (urtarrila – apirila) afariak mahai luzeetan, zutik (sagardotegian otordua egiteko ohiko modua), sagardoa txotx-etik edanaz. Sagardotegiko menu tradizionala. Ordutegiak: Afariak astelehenetik larunbatera eta bazkariak larunbatetan bakarrik.
Txotx boladatik kanpo (maiatzetik aurrera): Itxita.
Tamaina: 150 jankide
Informazio osagarria
Arduraduna: MIguel Zapiain
Helbidea: Kale Nagusia, 96. Astigarraga.
Tfnoa.: 943330033
Faxa: 943555657
E-maila: info@zapiain.eus
Web orria: http://www.zapiain.eus