Zapiain sagardotegia

Txotx boladan irekia dagoen sagardotegia (urtarrila-apirila). Zapiain sagardotegiak usadioa berrikuntzarekin uztartzen du, kalitate bikaineko sagardoa ekoiztuaz.

Deskribapena

Betiko gastronomia, hau da, bakailu tortila, bakailu frejitua, txuleta errea eta azkenik Euskal Herriko gazta eta intxaurrak. Mahai altu batean inguruan jaten da, zutik eta kupeletik edaten da. Sagardo berria izaten da edari bakarra. Kalitatea bere hornitzaileen janariaren kalitatearengatik neurtua izan da, eta bere profesionaltasunagatik.

Bazkariak eta afariak

Txotx boladan (urtarrila – apirila) afariak mahai luzeetan, zutik (sagardotegian otordua egiteko ohiko modua), sagardoa txotx-etik edanaz. Sagardotegiko menu tradizionala. Ordutegiak: Afariak astelehenetik larunbatera eta bazkariak larunbatetan bakarrik.

Txotx boladatik kanpo (maiatzetik aurrera): Itxita.

Tamaina: 150 jankide

Informazio osagarria

Arduraduna: MIguel Zapiain

Helbidea: Kale Nagusia, 96. Astigarraga.
Tfnoa.: 943330033
Faxa: 943555657
E-maila: info@zapiain.eus
Web orria: http://www.zapiain.eus

Mapa