– “Cidercraftmag Magazine” Aldizkaria (@Cidercraftmag, @iamcider): Aldizkari honek, Estatu Batuetan eskura daitezkeen euskal sagardoak aipatzen ditu: Bereziartua, Isastegi, Sarasola eta Zapiain: http://bit.ly/1Hf9nBh (06/07/2015).
– “Propaganda Coffee” Jatetxea (@Txotx_Basque, @ppgdacoffee): Vancouver-eko (Kanada) “Propaganda Coffee” tabernan euskal sagardoa eman zuten dastatzen Euskal Herriko taberna bat irudikatuz: http://bit.ly/1L1LUXh (10/07/2015).
– Periódico “The Washington Post” (@washingtonpost): Artículo sobre las cenas “al txotx” que se sirven en el Restaurante SER de Arlington (Estados Unidos): http://wapo.st/1QJnwtB (10/07/2015).
– Programa “España Directo” (@ed_tve): El programa España Directo recorre la costa en bicicleta y visita la Casa Victor Hugo, Albaola, Sagardoetxea y Petritegi: http://bit.ly/1EmMu0V (27/08/2015).
– “Scout Magazine” Aldizkaria (@scoutmagazine): Vancouver-eko aldizkari honek Astarbe sagardoa gomendatzen du “On Throwing Yeasty Cider From On High In The Basque Region Of Spain” artikuluan: http://bit.ly/1WPouJJ (17/08/2015).
– Evento especial en Holanda: La sidrería Aialde Berri celebró un evento con sidra y el menú de sidrería en Utrecht (Holanda): http://bit.ly/1NBMdq8 (03/07/2015).
– Revista “Saborea Magazine” (@saboreamagazine): “La sidra y el mar”, una de las 10 propuestas gastronómicas que propone esta revista para disfrutar el verano: http://bit.ly/1DdcxXD (17/07/2015).
– “Sagardoa Bidegile” en el Festival de Cine de San Sebastián (@sansebastianfes, @bculinary): En Festival de Cine de San Sebastian se ha presentado la película “Sagardoa bidegile” en la sección “Culinary Zinema”: https://vimeo.com/136526025 (20/09/2015).
– “El Diario Vasco” egunkaria (@diariovasco): Artikulu honetan Astigarragako Gartziategi sagardotegiak sagardoarekin izan duen lotura eta bere aintzinatasuna azpimarratzen dira (18/07/2015).
– Sagardo dastaketa Madrid-en (@SBereziartua, @sidrayyantar): Sagardo dastaketa eskaini zuen Bereziartua sagardotegiak Madrideko Sidra y Yantar Elkartean: http://bit.ly/1ItJaN6 (07/2015).
– Revista “Lo mejor en gastronomía y Turismo” (@Gurutzeta_sagar, @Petritegi): Las sidrerías Astarbe, Gurutzeta y Petritegi recomendadas en esta publicación especializada en Turismo y Gastronomía: http://bit.ly/1ItJaN6 (05/06/2015).
– Periódico “Ideal de Jaén” (@DiarioJAENes): El crítico gastronómico Pablo Amate dedica una reseña a la sidra Zelaia: http://bit.ly/1LMmptO (22/09/2015).