– AEB-etako sagardo adituen bisita (@ciderworld): Begoña Mediok txalapartariek AEBetako sagardo adituei Sagardoetxean egin zieten ongi-etorriaren argazkia igo zuen sarera (27/08/2014).
– Visita especialistas de sidra de EEUU (@ciderworld): Begoña Medio fotografió a los especialistas en sidra de EEUU a su llegada a la sidrería Petritegi, donde disfrutaron del rito del txotx (27/08/2014).
– AEB-etako sagardo adituen bisita (@cidermonger): Alex Fortin Blogger eta idazle estatubatuarrak Sagardoetxeako sagardo dastaketaren inguruko bideo hau igo zuen sare sozialetara (27/08/2014).
– Visita especialistas de sidra de EEUU (@cidermonger): Este Blogger y escritor de EEUU colgó está fotografía en su cuenta de Instagram tras la visita a la sidrería Petritegi (27/08/2014).
– AEB-etako sagardo adituen bisita (@cidermonger): Blogger eta idazle estatubatuar honek argazki hau igo zuen bere Instagram kontura Bereziartua sagardotegiko bisitaren ostean (27/08/2014).
– Visita especialistas de sidra de EEUU (@ChicagoCider) Chicagoko “The Northman” tabernako Brian Rutzen jabeak argazki hau igo zuen Zapiain sagardotegiko bisitaren ostean eskerrak emateko (28/08/2014).
– Revista “Comidas Magazine” (@comidasmagazine): Reportaje sobre la sidrería Astarbe, donde se hace referencia a su antigüedad y a su sidra achampanada Byhur (18/07/2014).
– Tertangako Etxea (@TertangakoEtxea, @Gazteaukera): Espainia mailatik etorritako Tertanga Etxeko Gazteaukera 2014 auzolandegiak Sagardoetxean izan ziren (27/08/2014).
– “Winicjatywa” aldizkaria (@Winicjatywa): Zapian sagardoari buruzko artikulua argitaratu zuten Poloniako aldizkari berezitu honetan (18/08/2014).
– Sagardo adituak EITBn (@eitb): AEB-etako sagardo adituen inguruko erreportaia Sagardoetxea eta Petritegiko bisitekin (27/08/2014). http://ow.ly/AOGT9
– Minube Trip – Bloggers y Minube.tv (@minube, @iizquierdo, @tokitan): Bloggers procedentes de Madrid, Donostia y Francia de la web de viajes Minube visitaron Sagardoetxea y disfrutaron de la cena en la sidrería Alorrenea para descubrir la cultura de la sidra y disfrutar del ritual del txotx (10/09/2014).
________________
Fuente: Sagardoaren Lurraldea Boletina 36
Autor: Sagardoaren Lurraldea