- ekitaldia hau amaitu da.
Cider Week 2024
Ezagutu nazioarteko zaporeak Sagardoetxea Museoak antolatzen duen Cider Week 2024 ekimenean urriaren 21 eta 28ko asteetan, Donostiako, Tolosako, Arrasateko eta Hernaniko jatetxeetan.
Izotzezko sagardoen dastaketa berezietatik hasita gazta zein hanburgesarekin egindako uztartzeak, menu bereziak, bertako zein nazioarteko sagardoen dastaketak, eta askoz gehiago… Ahosabai guztientzako proposamenak daude!
Egitaraua:
– Ama (Tolosa): Mokadu gazien eta gozoen dastaketa izotzezko sagardoekin (urriak 31).
– Bertakoteka (Tolosa): Bertakoburger gaua nazioarteko sagardoekin (urriak 24 eta 31).
– Tolosaldea Jatetxea (Tolosa): Tokiko eta nazioarteko sagardoen dastaketa (urriaren 21eta 28ko asteak).
– Arteaga Jatetxea (Arrasate): Menu exekutiboa nazioarteko sagardoarekin (urriaren 21eta 28ko asteak).
– Mala Gissona Gros Beer House (Donostia): Nazioarteko gazten eta sagardoen sorta (urriaren 21eta 28ko asteak).
– Errioguardaenea Jatetxea (Hernani): Merkatuko Menua nazioarteko sagardoarekin (urriaren 21eta 28ko asteak).
– Bodega Klandestina (Donostia): Tokiko eta nazioarteko sagardoen hautaketa esklusiboa (urriaren 21eta 28ko asteak).
– Taupada (Donostia): Bazkariko aperitiboa bertako edo nazioarteko sagardoarekin (urriaren 21eta 28ko asteak).
– Sukaldean Aitor Santamaria (Donostia): Nazioarteko sagardoekin uztartutako menua (urriaren 21eta 28ko asteak).
– Basqueland Izakaia (Donostia): Kartako platerak nazioarteko sagardoekin (urriaren 28ko astea).
Ez galdu aukera hau eta ezagutu bertako zein nazioarteko sagardorik berezienak leku zoragarrietan!
Ikusi egitarau osoa: https://sagardoarenlurraldea.eus/eu/cider-week/