Oreka Tx Astigarragan
Kontxa Etxeberria plaza (Astigarraga) Kontxa Etxeberria plazaConcierto del grupo Oreka TX en la plaza Kontxa Etxeberria (Astigarraga).
Concierto del grupo Oreka TX en la plaza Kontxa Etxeberria (Astigarraga).
«Udazken Zaporez» egitarauaren barruan, Sagardoetxeak sagarrekin egindako postreak egiteko aukera eskaintzen du ikastaro honetan Josu Osa eta Fabien Ibarraren eskutik: sagar dultzea eta Normandiarren bourdelota. Prezioa: 15€ Ikastaroan izena-eman
«Udazken Zaporez» egitarauaren barruan, Sagardoetxeak sagar kefirra egiteko aukera eskaintzen du ikastaro honetan, probiotikoetan aberatsa den eta alkoholik ez duen edaria. Ikastaro hau Dominic Lagadec (Txopinondo sagardotegia) eta Juan Aizpitartek gidatuko dute eta pitarra eta kefirraren osagaiak nahastuta, edari gozo eta osasuntsua lortuko dugu. Prezioa: 15€ Ikastaroan izena-eman
«Udazken Zaporez» egitarauaren barruan, Sagardoetxeak sagar muztioaren eta etxeko sagardoaren elaborazio prozesu osoa egiteko aukera eskaintzen du Txopinondo sagardotegiko Dominic Lagadec-en eskutik: sagarrak aukeratu eta bildu, txikitu, prentsatu, egindako muztioa dastatu, muztioa pasteurizatu eta sagardoaren hartziduraren ostean, ontziratu. Oharra: tailer hau 2 saiotan emango da (bigarren saioaren data aurrerago jakinaraziko zaie parte-hartzaileei). Prezioa: 15€ Ikastaroan […]
«Udazken Zaporez» egitarauaren barruan, Sagardoetxeak pizzarako sagar ore ama egiten ikasteko aukera eskaintzen du ikastaro praktiko honetan 115 Sagar Ore Ama Pizzak-eko Ruben Andresen-en eskutik. Pizzarako sagar ore ama egiten ikasteko ikastaro praktikoa: - Zer da ore ama? - Zer da sagar aurre-hartzigarri bat eta nola erabili pizzarako masa egiteko? - Nola egin pizza orea? […]
Familian gozatzeko klimaren aldeko ekintza dibertigarria proposatzen dizu Sagardoetxeak! Gure sagastiko elementuak erabilita (hostoak, adarrak, belarra, eta abar), Astigarragan hain maitatua dugun zuhaitza osatuko dugu familian: sagarrondoa. Horretarako, irudimena martxan jarri eta garapen jasangarriaren babesean, naturako elementu egokienak aukeratuko ditugu denon artean Sagardoetxeako sagarrondoa osatzeko. Kreatibitatea martxan jarri, eta goazen jolasera! Informazio praktikoa: - Hizkuntzak: […]
2023ko "Euskal Kostaldeko Museoen Hilabetea" ekimenaren barruan eskaintzen den erleen eta polinizazioaren mundua ezagutzeko bisita gidatu berezia. Neguko loaldiaren ostean, udaberrian landareak eta intsektuak lanean hasten dira. Horien artean, erleek lan garrantzitsua izaten dute egiteko: polinizazioa. Polinizaziorik gabe, ez genuke sagardoa egiteko sagarrik izango. Beraz, udaberriko bisita berezi honetan, erleen sekretuak ezagutzeko aukera izango duzue […]
Sagardo dastaketa.
Tokiko produktuen dastatzea (txakolina, sagardoa, taloa, txorizoa...).
Herriko nekazaritza produktuen erakusketa eta salmen-ta. Txahalkia erre eta dastatzea. Sagardo dastatzea.