Cider Week
Sagardo dastaketak, uztartzeak eta askoz gehiago!
- Ama Tolosa (Tolosa) @amatolosa
- Bertakoteka (Tolosa) @bertakoteka
- Tolosaldea Jatetxea (Tolosa) @tolosaldea.jatetxea
- Arteaga Jauregia (Arrasate) @arteagalandetxea
- Mala Gissona (Donostia) @malagissonagros
- Errio Guarda (Hernani) @errioguardaenea
- Bodega Klandestina (Donostia) @bodegaklandestina
- Taupada (Donostia) @taupada_taberna
- Sukaldean Aitor Santamaria (Donostia) @sukaldeanas
- Basqueland Izakaia (Donostia) @basqueland_izakaia
- Sagardoetxea, Sagardoaren Museoa @sagardoetxea
Cider Week (urriaren 21eko eta 28ko asteak)
Ama Tolosa (Tolosa)
Eskaintza: Izotzezko sagardoen dastaketa maridatua. 3 mokadu gazi eta gozo 1, nazioarteko 4 sagardo (EEUU, Suedia, Asturias eta Euskal Herria).
Eguna: Urriak 31 (osteguna), 20:30etan.
Erreserbak:
AMA Tolosa. 943 38 20 59.
Bertakoteka (Tolosa)
Eskaintza: Bertakoburger gaua nazioarteko sagardoekin. Hamburguesa sagardoekin maridatzeko aukera.
Eguna: Urriak 24 (osteguna) eta 31 (osteguna)
Tolosaldea Jatetxea (Tolosa)
Eskaintza: Nazioarteko sagardoak dastatzeko aukera.
Eguna: Urriaren 21eko eta 28eko asteak.
Arteaga Jauregia (Arrasate)
Eskaintza: Astean zehar menu exekutiboa nazioarteko sagardoarekin armonizatu ahalko da.
Eguna: Urriaren 21eko eta 28eko asteak.
Mala Gissona (Donostia)
Eskaintza: Gazta eta nazioarteko sagardoen armonia dastatzeko aukera.
Eguna: Urriaren 21eko eta 28eko asteak.
Errioguarda Enea (Hernani)
Eskaintza: Merkatuko Menua nazioarteko sagardoarekin armonizatzeko aukera.
Eguna: Urriaren 21eko eta 28ko asteak.
Bodega Klandestina (Donostia)
Eskaintza: Nazioarteko eta bertako sagardo bereziak erosteko aukera.
Eguna: Urriaren 21eko eta 28ko asteak.
Taupada taberna (Donostia)
Eskaintza: Bazkariko aperitiboarekin sagardo bat dastatzeko aukera.
Eguna: Urriaren 21eko eta 28ko asteetako eguerdietan.
Sukaldean Aitor Santamaria (Donostia)
Eskaintza: Nazioarteko sagardoekin armonizatutako menua.
Eguna: Urriaren 21eko eta 28ko asteak
Basqueland Izakaia (Donostia)
Eskaintza: Kartako platerak sagardoekin maridatzeko aukera.
Eguna: Urriaren 28ko astea.
Sagardoetxea Museoa (Astigarraga)
Eskaintza: Bertako eta nazioarteko sagardoen dastaketa gidatua. Dastaketa berezi honetan, 9 kategoriatan sailkatutako herrialde ezberdinetako sagardoak aztertu eta dastatuko dira Haritz Rodriguezen gidaritzapean:
1. Sagardo naturala: Euskal Herrian eta Asturiasen ekoiztutako sagardoak
2. Garraztasuna nagusi: Alemanian ekoiztutako sagardoa
3. Mikaztasuna nagusi: Britania Handian ekoiztutako sagardoa
4. Premium Sagardo apardunak: Belgikan ekoiztutako sagardoa
5. Udardoak: Austrian ekoiztutako sagardoa
6. Zaporetakoa edo mistoa: Euskal Herrian ekoiztutako sagardoa
7. Berriak: Hego Afrikan, Austrian eta Euskal Herrian ekoiztutako sagardoak
8. Postrerako sagardoa: Asturiasen ekoiztutako sagardoa
9. Kategoria irekia: Euskal Herrian ekoiztutako sagardoa
Eguna: Urriak 10 (osteguna), 19:00etan.
Erreserbak:
Sagardoetxea Museoa. info@sagardoetxea.eus / Online / 943550575