Azaroak 20: Afaria LABe jatetxean

84,00

Bertako eta nazioarteko sagardoekin uztartutako afaria:

MENUA

Ongietorri dastaketa
Euskal Sagardoa J.D. sagardoak (Kuartango, Petritegi eta Zapiain)

Ganba zurizko eta tomate-urezko tartarea
Joanes de Zapiain (Zapiain, Euskal Herria)

Porru txingartuak, romescu eta stracciatella
Sidro di Mele (Floribunda, Italia)

Azenario glasatuak, tahini eta feta
Champagner Renette (Kuhbrein, Austria)

‘Martiko’ ahate-confita, txiribia eta kumquat
Muerte fría y serena (Tencai, Txile)

Sagar errea, crumblea eta kardamomoa
Izotzezko sagardoa (Viuda de Angelón, Asturias)

*Sarrera erosten dutenek ez dute posta elektronikoz jasoko, baizik eta LABe jatetxera joan beharko dute 20:30ean eta bere izena adierazi.