Norbere ibilgailuan: aparkalekua Astigarragako erdialdean (Kale Nagusia) eta industrialdean (Donostia ibilbidea). Aparkalekutik gutxi gorabeherako denbora: 5-10 min.
Lineako autobusean: Donostiatik (Okendo kalea) eta Hernanitik (Txirrita kalea): BU12 eta BU13 ibilbideak. Ordutegiak ikusi. Geltokitik gutxi gorabeherako denbora: 5 min.
Hoberena
Sagardoa dastatzen dugunean, bertan aurki ditzakegun usaimenak eta zaporeak bereizten ikastea.
Dastaketaren munduan barneratzea usaimenen eta zaporeen bitartez.
Mapa
Sagardoa nola dastatu
15,00€ -tik
«Udazken Zaporez» egitarauaren barruan, Sagardoetxeak sagardoa dastatzen ikasteko aukera eskaintzen du, usainak eta zaporeak bereiziz. Ikastaroa Jonatan Talaverak (Aromen Museoa, Burgos) eta Guillermo Castaños enologoak emango dute.
Jonatan Talaverak (Aromen Museoa) aromen munduari buruzko sarrera bat egingo du. Bertan, sagardoaren munduan aurki ditzakegun fruta- eta lore-usainak aztertuko dira. Eta Guillermo Castañosek sagardoa dastatzeko urratsak azalduko ditu, baita zapore garratz, mikatz eta gozoen bereizketa egiten ere.