Sagar postreak nola egin ikastaroa

15,00 -tik

«Udazken Zaporez» egitarauaren barruan, Sagardoetxeak sagarrekin egindako postreak egiteko aukera eskaintzen du ikastaro honetan Josu Osa eta Fabien Ibarraren eskutik: sagar dultzea eta Normandiarren bourdelota.

 

  • Prezioa: 15€ 

Esperientziak barne-hartzen dituen jarduerak

  • Sagarren aukeraketa eta postreen prestaketa: sagar dultzea eta Normandiarren bourdelota.

Ordutegiak

  • 18:00etatik 20:00etara

Iraupena

  • 2 ordu

Noiz egin daiteke?

  • Irailaren 29an, osteguna

Norentzat?

  • Bnakakoak eta taldeak

Hizkuntzak

  • Gaztelania, Euskara

Elkargunea

  • Sagardoetxea, Sagardoaren Museoa (Kale Nagusia, 48 – Astigarraga). GPS-ko koordenatuak: 43.281204, -1.946554.

Nola iritsi

  • Norbere ibilgailuan: aparkalekua Astigarragako erdialdean (Kale Nagusia) eta industrialdean (Donostia ibilbidea). Aparkalekutik gutxi gorabeherako denbora: 5-10 min.
  • Lineako autobusean: Donostiatik (Okendo kalea) eta Hernanitik (Txirrita kalea): BU12 eta BU13 ibilbideak. Ordutegiak ikusi. Geltokitik gutxi gorabeherako denbora: 5 min.

Hoberena

  • Sagarrekin egindako postreen elaborazio prozesu osoan parte-hartzea.
  • Sagar barietate ezberdinak eta beraien sukaldaritzarako erabilerak ezagutzea.