Esperientziak barne-hartzen dituen jarduerak
- Sagar kefirraren elaborazioa, hartzidura natural batetik lortzen den edari probiotikoa.
Ordutegiak
- 18:00etatik 20:00etara
Iraupena
- 2 ordu
Noiz egin daiteke?
- Urriaren 6an, osteguna
Norentzat?
- Banakako eta taldeentzat
Hizkuntzak
- Gaztelania, Euskara
Elkargunea
- Sagardoetxea, Sagardoaren Museoa (Kale Nagusia, 48 – Astigarraga). GPS-ko koordenatuak: 43.281204, -1.946554.
Nola iritsi
- Norbere ibilgailuan: aparkalekua Astigarragako erdialdean (Kale Nagusia) eta industrialdean (Donostia ibilbidea). Aparkalekutik gutxi gorabeherako denbora: 5-10 min.
- Lineako autobusean: Donostiatik (Okendo kalea) eta Hernanitik (Txirrita kalea): BU12 eta BU13 ibilbideak. Ordutegiak ikusi. Geltokitik gutxi gorabeherako denbora: 5 min.
Hoberena
- Sagar kefirraren elaborazio prozesu osoan parte-hartzea.
- Usadio zahar bat modernitatearekin uztartzea: pitarra eta kefirra.
- Probiotikoetan aberatsa den edari edari honen sekretuak ezagutzea.