Sagar kefirraren elaborazio ikastaroa

15,00 -tik

«Udazken Zaporez» egitarauaren barruan, Sagardoetxeak sagar kefirra egiteko aukera eskaintzen du ikastaro honetan, probiotikoetan aberatsa den eta alkoholik ez duen edaria. Ikastaro hau Dominic Lagadec (Txopinondo sagardotegia) eta Juan Aizpitartek gidatuko dute eta pitarra eta kefirraren osagaiak nahastuta, edari gozo eta osasuntsua lortuko dugu.

 

  • Prezioa: 15€ 

Esperientziak barne-hartzen dituen jarduerak

  • Sagar kefirraren elaborazioa, hartzidura natural batetik lortzen den edari probiotikoa.

Ordutegiak

  • 18:00etatik 20:00etara

Iraupena

  • 2 ordu

Noiz egin daiteke?

  • Urriaren 6an, osteguna

Norentzat?

  • Banakako eta taldeentzat

Hizkuntzak

  • Gaztelania, Euskara

Elkargunea

  • Sagardoetxea, Sagardoaren Museoa (Kale Nagusia, 48 – Astigarraga). GPS-ko koordenatuak: 43.281204, -1.946554.

Nola iritsi

  • Norbere ibilgailuan: aparkalekua Astigarragako erdialdean (Kale Nagusia) eta industrialdean (Donostia ibilbidea). Aparkalekutik gutxi gorabeherako denbora: 5-10 min.
  • Lineako autobusean: Donostiatik (Okendo kalea) eta Hernanitik (Txirrita kalea): BU12 eta BU13 ibilbideak. Ordutegiak ikusi. Geltokitik gutxi gorabeherako denbora: 5 min.

Hoberena

  • Sagar kefirraren elaborazio prozesu osoan parte-hartzea.
  • Usadio zahar bat modernitatearekin uztartzea: pitarra eta kefirra.
  • Probiotikoetan aberatsa den edari edari honen sekretuak ezagutzea.

Mapa