Pizza eta sagar ore ama elaborazio ikastaroa

15,00 -tik

«Udazken Zaporez» egitarauaren barruan, Sagardoetxeak pizzarako sagar ore ama egiten ikasteko aukera eskaintzen du ikastaro praktiko honetan 115 Sagar Ore Ama Pizzak-eko Ruben Andresen-en eskutik.

OHARRA: Ikastaroa beteta dago.

 

  • Prezioa: 15€ 

Esperientziak barne-hartzen dituen jarduerak

  • Pizzarako sagar ore ama egiten ikasteko ikastaro praktikoa:
    • Zer da ore ama?
    • Zer da sagar aurre-hartzigarri bat eta nola erabili pizzarako masa egiteko?
    • Nola egin pizza orea?
    • Nola zabaldu orea eta pizza egin?
    • 115 pizzak-eko pizzen dastaketa RDLD Sagardoak-en sagardo naturalarekin.

Ordutegiak

  • 18:00etatik 20:00etara

Iraupena

  • 2 ordu

Noiz egin daiteke?

  • Urriaren 20an, osteguna

Norentzat?

  • Banakako eta taldeentzat

Hizkuntzak

  • Gaztelania, Euskara

Elkargunea

  • Sagardoetxea, Sagardoaren Museoa (Kale Nagusia, 48 – Astigarraga). GPS-ko koordenatuak: 43.281204, -1.946554.

Nola iritsi

  • Norbere ibilgailuan: aparkalekua Astigarragako erdialdean (Kale Nagusia) eta industrialdean (Donostia ibilbidea). Aparkalekutik gutxi gorabeherako denbora: 5-10 min.
  • Lineako autobusean: Donostiatik (Okendo kalea) eta Hernanitik (Txirrita kalea): BU12 eta BU13 ibilbideak. Ordutegiak ikusi. Geltokitik gutxi gorabeherako denbora: 5 min.

Hoberena

  • Pizzarako sagar ore ama egiteko prozesu osoan parte-hartzea.
  • Sagar ore amaren elaborazio sekretuak ezagutzea.

Mapa